projekter

Ejendomsselskabet Trælasten - boligudvikling

I Tønder midtby udvikles bl.a. den tidligere trælasthandel og et par andre matrikler til et nyt boligområde med ca. 60 lejligheder.


Grunden er ca. 3.500 m2 og der opføres ca. 5.300 m2 boliger fordelt på 4 etager. De øverste lejligheder 5-6 stk. udføres som penthouse-lejligheder og udbydes til salg.

Kontakt Hans Schmidt på tlf.: 21515146 eller e-mail: hs@hansschmidt.dk for yderligere informationer.

Tønder Centerpark A/S

Selskabet køber, sælger, projektudvikler og udlejer ejendomme.

tønder east end

Udvikling af nyt bolig- og erhvervsområde i den østlige del af Tønder.

Det gamle kaserne område og området ved byens østlige byport udvikles. Rundkørslen i byporten er det mest trafikerede knudepunkt i det sydvestlige Danmark med ca. 10.000 biler i gennemsnit i døgnet.

I området findes servicevirksomhederne Harald Nyborg, Burger King, Mc Donalds, Go’ on, Wash World, LB Bilsyn, SPS Gym og flere er på vej.

Green city Tønder a/s

EN NY BÆREDYGTIG BOLIGBEBYGGELSE MED BLANDEDE BOLIGFORMER
PÅ DET GAMLE KASERNEOMRÅDE I TØNDER

Engang et kaserneområde. I dag et udviklingsområde med høje ambitioner om at blive en levende og inspirerende kulturbydel. En helt særlig bebyggelse med fokus på ekstraordinære muligheder, der ligger midt i unik og vild natur – og tæt på Tønder bys attraktioner og tilbud.

I disse år skyder mange nye boligområder frem, hvor bebyggelsen kommer før naturen. I Green City Tønder prioriteres naturen først og er ikke et valgfrit element. Green City ligger midt i naturen og bliver udviklet på naturens præmisser. Naturen kommer før bebyggelsen. Den er nerven i boligområdet og bestemmende for strukturen, æstetikken og det liv, der kommer.

Bidaholiday

Sammen med 2 unge iværksættere udvikles en ny platform til udlejning af ferieboliger.

Bidaholiday.com er en auktionsplatform, hvor du kan gøre en fantastisk handel på dit næste ferieophold. Vi tilbyder last-minute ferieophold til dig, som søger et billigt ferieophold i sidste øjeblik.

Auktionerne på Bidaholiday.com, består af ferieophold, der “bortauktioneres” til billige priser. Som udlejer/udbyder af din feriebolig på auktion, får du ekstra udlejning, nye kunder og unik og effektiv markedsføring.

For vores udlejere er vores mission, at alle udlejere får den maksimale leje af deres sommerhuse og dermed den optimale økonomi.

Alt i alt win win for udlejer og lejer.

Bidaholiday.com ønsker dig en rigtig god ferie.

SOLGT

2S Ejendomsinvest ApS

Projektudvikling af boligejendomme i København, Kolding og Tønder. Ferieresortet Rømø Golf og Wellness som i dag går under navnet Enjoy.

Selskabet blev stiftet sammen med Lars Svensen i 2003 

SOLGT

pro-it Aps

IT selskab med speciale indenfor alsidige og professionelle IT services. Herunder udvikling af software og salg af hardware.

Selskabet går i dag undernavnet ITAGIL.

Pro-IT blev stiftet i 1999 sammen med Jens Ove Kjær

SOLGT

UNImation ApS

Unimation er et El og Automationshus med base i Tønder. 

Unimation ApS beskæftiger sig med Industri og bygningsinstallationer i alle former.

Unimation blev stiftet i 1998 af Hans Schmidt